Videotraining trailerladen

[nu gratis]

Videotraining trailerladen

[nu gratis]

​Wil jij weer zonder zorgen met jouw maatje op pad?

Bekijk de eerste video uit de reeks trailerladen.
De eerste video laat zien hoe je een veilige situatie creëert om in jouw training in te doen.

In deze tweede video uit de videotraining trailerladen kijken we naar het eerste basisprincipe van trailerladen: Houding, positie en energiegebruik. Ik leg je uit waar en hoe je het beste kunt staan ten opzichte van je paard bij een training trailerladen. Én waarom dat dit belangrijk is.

In deze derde video van de videotraining trailerladen gaan we aan de slag met het tweede en derde basisprincipes: Druk & ontspanning en kleine stappen maken. In deze video leer ik je wat we eigenlijk bedoelen met druk & ontspanning, waarom het zinvol is dat toe te passen in jouw training en we gaan dieper in op waarom je jouw training beter kunt opdelen in kleine stappen.

In deze vierde video van de videotraining trailerladen kijk je mee naar een consult trailerladen. Voor deze video heb ik een eerste consult trailerladen met een 4 jarige vosmerrie gefilmd. In de voice-over leg ik uit wat ik doe en waarom ik dat doe. Met deze video laat ik zien hoe je de basisprincipes trailerladen toepast tijdens een training bij de trailer.

In deze vijfde video van de videotraining trailerladen kijk je mee naar een consult trailerladen. Voor deze video heb ik een vervolg consult trailerladen met een 4 jarige vosmerrie gefilmd. In de voice-over leg ik uit wat ik doe en waarom ik dat doe. Met deze video laat ik zien hoe je de basisprincipes trailerladen toepast tijdens een training bij de trailer.

“Mijn paard Doutze sprong met vier benen de lucht in, om de trailer te ontwijken.

Pauline leerde mij super fijne technieken om de trailer voor Doutze een heel stuk minder spannend te maken.

Aan het einde van de training stond Doutze dan ook voor het eerst in hele lange tijd weer ontspannen ín de trailer.”

Martina

“Wij gaan inmiddels weer vol vertrouwen en rust op pad dankzij Pauline.

Mijn dochter van 9 kan haar nu zelfs laden.”

Loes

“Met de tips en rust van Pauline slaagden we erin om in 1 sessie mijn paard rustig, zonder twijfel de trailer in te laten lopen.

Ik ben Pauline enorm dankbaar en zou het iedereen aanraden om hierin te investeren! Op naar nog veel fijne ritjes samen!

Pauline bedankt!”

Eveline