Videotraining trailerladen

[nu gratis]

Videotraining trailerladen

[nu gratis]

​Wil jij weer zonder zorgen met jouw maatje op pad?

Wil jouw paard niet op de trailer? En wil je dit graag zelf oplossen?

Wil jouw paard niet op de trailer? En wil je dit graag zelf oplossen? Volg dan mijn gratis video cursus trailerladen.

Jouw paard wil niet meer op de trailer. Of hij loopt er wel op, maar hij komt er net zo snel weer af. Je plant altijd voor de zekerheid een extra uur in, als jullie met de trailer naar de vereniging gaan. En wedstrijden of bosritten zijn voor jou al lang geen optie meer. Simpelweg omdat je bang bent dat jouw paard op de terugweg niet meer te laden is.

Bij jou loopt de emotie ondertussen aardig op. Misschien voel je frustratie, stress, of zelfs schaamte. Je vraagt je af waarom jouw maatje het vertrouwen in de trailer maar niet lijkt te krijgen.

Wat denk jij? Zou de merrie in onderstaande video ooit nog de trailer op gaan?

Gratis video training trailerladen

Ook jouw paard kan weer ontspannen leren trailerladen! Hoe lekker zou het zijn als jullie weer op pad kunnen wanneer je maar wil!
Tijdens de gratis video cursus leer ik je de basisprincipes van trailerladen.

  • In de eerste video besteden we aandacht aan voorbereiding en veiligheid, zodat je de kans op ongelukken zo klein mogelijk kunt maken.
  • Daarna, in de tweede video, laat ik zien hoe jouw houding en positie ten opzichte van het paard het beste zijn tijdens het trailerladen. Ook heb ik het in deze video over jouw energiegebruik.
  • In de derde video leer ik je over de basisprincipes ´druk opnemen & loslaten´ en ‘klein beginnen’.
Bonus

Tot slot ontvang je van mij ook nog twee bonus video’s. Voor deze bonusvideo’s heb ik twee consulten trailerladen, met de merrie uit bovenstaande video, gefilmd. In deze video’s zie je hoe ik zo’n consult opbouw en leg ik uit waarom ik voor het paard in de video, juist die keuzes maak, die ik maak tijdens het consult. Daarnaast zie je hoe de basisprincipes in praktijk worden gebracht.

Pauline Romanesco gediplomeerd instructeur

Gecertificeerd trainer

Ik heb de 4 jarige, ORUN / KNHS gecertificeerde, opleiding tot ‘trainer- instructeur paard en gedrag’ succesvol afgerond.
Aanvullend aan deze opleiding ben ik in Engeland geweest om te werken met, en te leren van, paardengedrag-experts: Grant Bazin en Christiane Moeller.

Ik deel mijn kennis graag met je. Hoe meer mensen weten dat problemen bij de trailer op een paard-vriendelijke manier kunnen worden opgelost, hoe beter!

“Mijn paard Doutze sprong met vier benen de lucht in, om de trailer te ontwijken.

Pauline leerde mij super fijne technieken om de trailer voor Doutze een heel stuk minder spannend te maken.

Aan het einde van de training stond Doutze dan ook voor het eerst in hele lange tijd weer ontspannen ín de trailer.”

Martina

“Wij gaan inmiddels weer vol vertrouwen en rust op pad dankzij Pauline.

Mijn dochter van 9 kan haar nu zelfs laden.”

Loes

“Met de tips en rust van Pauline slaagden we erin om in 1 sessie mijn paard rustig, zonder twijfel de trailer in te laten lopen.

Ik ben Pauline enorm dankbaar en zou het iedereen aanraden om hierin te investeren! Op naar nog veel fijne ritjes samen!

Pauline bedankt!”

Eveline

Start direct met de gratis video training trailerladen