Trailer laden hulp

Wil jij weer zonder zorgen met jouw maatje op pad?

Trailer laden hulp

Wil jij weer zonder zorgen met jouw maatje op pad?

Zoek jij hulp met trailer laden?

Wil jouw paard niet op de trailer? Of hij loopt er wel op, maar hij komt er net zo snel weer af. Je plant altijd voor de zekerheid een extra uur in, als jullie met de trailer naar de vereniging gaan. En wedstrijden of bosritten zijn voor jou al lang geen optie meer. Simpelweg omdat je bang bent dat jouw paard op de terugweg niet meer te laden is.

Bij jou loopt de emotie ondertussen aardig op. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Misschien voel je frustratie, stress, of zelfs schaamte. Je vraagt je af waarom jouw maatje het vertrouwen in de trailer maar niet lijkt te krijgen.

Trailer laden kun je leren

Wat zou het heerlijk zijn om jouw paard weer zonder spanning te kunnen laden. Misschien zelfs wel in je eentje. Zodat jullie weer samen op pad kunnen. Buitenritten maken, wedstrijden rijden, of gewoon weer lekker naar de vereniging. Wat een gevoel van vrijheid!

Ook jouw paard kan weer ontspannen leren trailer laden! Tijdens een trailer laden consult leer ik je jouw paard beter begrijpen wanneer hij zich in een spannende situatie bevindt, zoals bij een trailer. Ook leer ik jouw paard hoe het zijn spanning kan laten afvloeien, wanneer het voor een spannende trailer staat. Stap voor stap gaan jullie samen werken aan jullie droom: weer zonder stress met de trailer weg kunnen. Ik begeleid jullie in dit proces en samen werken we toe naar jullie gewenste eindresultaat.

Zelfs wanneer je alles al geprobeerd hebt en het gevoel hebt dat er geen oplossing meer is.

Pauline Romanesco gediplomeerd instructeur

Gecertificeerd trainer

Ik heb de 3.5 jarige, ORUN / KNHS gecertificeerde, opleiding tot ‘trainer- instructeur paard en gedrag’ succesvol afgerond.
Aanvullend aan deze opleiding ben ik in Engeland geweest om te werken met, en te leren van, paardengedrag-experts: Grant Bazin en Christiane Moeller.

De methoden die ik gebruik tijdens mijn trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ik volg regelmatig nascholing om op te hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En ik organiseer trainingssessies met gecertificeerde collega’s waarin we elkaar scherp houden op onze werkwijze en nieuwe inzichten met elkaar delen. Ik heb in de afgelopen 6 jaar honderden paarden in handen gehad.

“Mijn paard Doutze sprong met vier benen de lucht in, om de trailer te ontwijken.

Pauline leerde mij super fijne technieken om de trailer voor Doutze een heel stuk minder spannend te maken.

Aan het einde van de training stond Doutze dan ook voor het eerst in hele lange tijd weer ontspannen ín de trailer.”

Martina

“Wij gaan inmiddels weer vol vertrouwen en rust op pad dankzij Pauline.

Mijn dochter van 9 kan haar nu zelfs laden.”

Loes

“Met de tips en rust van Pauline slaagden we erin om in 1 sessie mijn paard rustig, zonder twijfel de trailer in te laten lopen.

Ik ben Pauline enorm dankbaar en zou het iedereen aanraden om hierin te investeren! Op naar nog veel fijne ritjes samen!

Pauline bedankt!”

Eveline

Hulp met trailer laden​

Een consult trailer laden is iets voor jou wanneer je de zorgeloze vrijheid wilt ervaren van gaan en staan met jouw maatje, wanneer je maar wil.
Je wil het stressvolle trailerladen veranderen in een ontspannen routinehandeling. Jij wil weer zonder zorgen met de trailer naar een wedstrijd of op buitenrit.

Misschien heb je al verschillende adviezen en trainers geprobeerd, maar helaas hebt zonder (blijvend) resultaat.

De methoden die ik gebruik is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek dat gedaan is naar het natuurlijk gedrag van het paard en de leer-theorieën van paarden. Daarom is deze manier van werken succesvol bij alle paarden.

Slagingspercentage van 98%

Ik betrek jou actief bij de training van jouw paard. Bij 98% van mijn klanten lukt het om het paard weer ontspannen te laten trailer laden. Dat zijn zeker niet alleen mijn verdiensten, maar vooral ook die van de eigenaren waarmee ik werk. We maken namelijk een trainingsplan waarin jij en jouw paard gaan oefenen tussen de consulten door. Tussen de consulten door ben ik altijd beschikbaar om telefonisch vragen te beantwoorden of tips te geven op basis van filmpjes die je stuurt. Dat maakt deze werkwijze succesvol.

Hoeveel consulten je nodig hebt, is dus mede afhankelijk van hoeveel tijd jij hebt om tussendoor te oefenen. Natuurlijk speelt de aard van het probleem en de geschiedenis van jouw paard ook mee. Sommige paarden hebben genoeg aan 1 consult. Andere paarden eerder 3 of 4. En een enkeling meer dan 4. 

Niet tevreden? Geld terug!

Eerst een gratis telefonisch consult

Dan een live consult, bij jou op locatie

}

Een consult duurt +/- 1,5 uur

Jouw investering is € 85,- ex. reiskosten

Wil jij weer ontspannen met jouw maatje op pad?

 

Stuur me een appje of bel op 06 12161243
Of mail me:info@paulineromanesco.nl